ویکی بیبی

مجله تخصصی بیبی پرو(فروشگاه آنلاین سیسمونی اسباب بازی)
  • ویکی بیبی

    مجله تخصصی بیبی پرو(فروشگاه آنلاین سیسمونی اسباب بازی)

مشخصات بلاگ

امروز تکنولوژی فرصتی را فراهم آورده است تا با استفاده از امکانات آن، ضمن صرفه جویی در وقت، زمان بیشتری را به با هم بودن اختصاص دهیم. داشتن وقت بیشتر برای گذراندن کنار عزیزانمان و به خصوص فرزندان دلبندمان، می تواند یکی از چند منفعت خرید اینترنتی باشد. فروشگاه اینترنتی بیبی پرو در راستای این ارزش بی نظیر، در جهت کاهش نگرانی های مادران و فراهم آوردن فضایی مناسب برای جست و جو و انتخاب کالاهای مورد نیاز آنان، ایجاد شد.

بیبی پرو؛ مهربان مثل مادر

بیبی پرو یک فروشگاه اینترنتی محصولات مادر و کودک است که با نگاهی مادرانه و با در نظر گرفتن نیازهای مادر باردار از اولین ماه های بارداری تا پس از زایمان و در زمان پرورش فرزندش، همراه و هم گام با او به برطرف کردن نیازهای مادر و فرزندش می پردازد. در این راستا بیبی پرو یک سبد محصولی گسترده برای مادران و کودکان دلبندشان در نظر گرفته است. این سبد شامل این موارد است: محصولات مراقبت های بهداشتی (تمامی وسایل مورد نیاز برای تعویض کودک، محصولات مربوط به شستشو در حمام، وسایل بهداشت پوست-مو، دهان-دندان و البسه)، انواع لباس کودک و نوزاد (لباس دخترانه، پسرانه و لباس نوزاد)، انواع لوازم غذاخوری، بازی و سرگرمی های متناسب با سنین مختلف نوزاد و کودک، محصولات و لوازم ایمنی و مراقبت، ملزومات خواب کودک، محصولات مرتبط با گردش و سفر (ساک حمل کودک، کالسکه و کریر، صندلی ماشین، آغوشی و ساک لوازم) و مایحتاج مادر.

دوشنبه, ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۱:۳۰ ب.ظ

دروغگویی در کودکان

دروغگویی در کودکان
یکی از نتایج مهم تربیت جلوگیری از دروغگویی کودکان است. این مسئله در اغلب خانواده ها مطرح است و والدین نه در دوران خردسالی کودک بلکه از حدود سن تمیز از آن شدیدا رنج می برد. پایه گذاری این خوی و عادت ناپسند از همان دوران کودکی است. سیسمونی در روزهای اول که بنا به علل اجتماعی و احیانا غریزی طفل دروغ می گوید و راه حیله در پیش می گیرد، والدین با خنده و شعف از او استقبال می کنند غافل از اینکه همین امر موجب رشد و پرورش این حالت نابه هنجار می گردد.

 

پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد

تعریف دروغ: 
دروغ بیان سخن و مطلبی است که مطابق با واقعیت و حقیقت نیست. معمولا آن کسی که دروغ می گوید آگاهانه به تعریف حقیقت می پردازد و امری را تأیید می کند که وجود خارجی ندارد. البته بسیاری از کودکان خردسال و آن ها که در مرز سن تمیز هستند گاهی بین تخیل و واقعیت فرقی نمی گذارند و سخنی می گویند که به نظر ما دروغ است. سیسمونی معمولا هدف از دروغ ،گمراه کردن طرف مقابل و یا مشتبه کردن امری بر دیگری است تا در سایه آن به هدف و مقصدی که مورد نظر است برسد. آن کس که دروغ می گوید معمولا قصد دارد بر اثر آن به اغفال و فریب دیگران بپردازد و آن ها را گول بزند، آن چنان که واقعیت ها را در نیایند و دست او را تا رسیدن به مقصد باز گذارند.

دروغ نشانه چیست؟
دروغ چه در کودکی و چه در بزرگسالی حاکی از وجود اغتشاش و ناامنی در درون فرد است و نشان می دهد که فرد در وضعی نامطمئن و ناایمن قرار دارد، شخصیت و موقعیت او در خطر است و تنها از راه دروغ می تواند خود را رهایی بخشد.

 

عوامل و انگیزه های دروغگویی:

۱- ترس از مجازات                   ۶- احساس فشار

۲- ضعف و عجز                       ۷- حسادت و رقابت

۳- جلب نظرها                        ۸- کسب منافع

۴- خودنمایی و غرور                ۹- پوشاندن لغزش ها

۵- آرزو و امید                          ۱۰- انتقام گیری

در راه تربیت درست کودکان، والدین با آگاهی از علل دروغگویی می توانند آن را برطرف کنند. یعنی وقتی کودکان احساس امنیت کنند و این در صورتی حاصل می شود که ارتباط بین کودک و والد ارتباط سازنده و مفیدی باشد و کودک احساس فشار نکند. سیسمونی همچنین برای جلب توجه دروغ نگوید چون در مواقع درست و به جا توجه را از والدین می گیرد. پس با یک شیوه صحیح فرزند پروری می توان کودک را راستگو تربیت کرد.

 

وقتی که کودکی دروغ می گوید چگونه باید با او برخورد کرد؟
وقتی که کودکی دروغ می گوید اولین کار این است که موقعیت را در نظر بگیرید و علت دروغ گفتن فرزندتان را بیابید. دلایل دروغ گفتن متفاوت است. سیسمونی کودکان گاها برای اجتناب از مجازات دروغ می گویند، بایستی منطقی باشید و آرام صحبت کنید، در مورد مسائل علت را بپرسید و به او بگویید که نیازی نیست که بترسد، بهتر است هرجا که اشتباهی رخ داده یا انتخاب های نادرست داشته است در موردش به درستی صحبت کنید تا بتوانید کمکش کنید و هیچ وقت به خاطر اشتباهات کودکتان او را تنبیه نکنید بلکه او را راهنمایی کنید و پیامدهای رفتار را برایش توضیح دهید، چون سرزنش کردن و یا تنبیه کردن باعث می شود که کودکان دروغگو بمانند. کودکی که دروغ می گوید، به دلایل متفاوتی دست به این کار می زند. به چند دلیل مهم در ذیل اشاره شده است:

 

۱- جلب توجه:
گاهی به دلایلی کودک احساس می کند پدر و مادرش به اندازه کافی او را دوست ندارند به این ترتیب او دروغ می گوید تا توجه پدر و مادر را به خود جلب کند.

۲- نیاز به حرف زدن:
گاهی کودک یک موضوع را به حدی طول و تفصیل می دهد که پدر و مادر متوجه می شوند او دروغ می گوید. در چنین مواقعی باید با کودک در مورد تخیلات ذهنی اش حرف زد و از او خواست تا تخیلاتش را نقاشی کند. سیسمونی مهم است که کودک مرز بین واقعیت و تخیلاتش و تظاهرها را بشناسد.

۳- کمک گرفتن از بازی:
از راه بازی با کودک می توان اهمیت راستگویی را به کودک فهماند و نتایج حاصل از دروغگویی را به او نشان داد. هنگام بازی به کودک القا کنید که دروغگویی چطور روابط دوستانه و صمیمانه را به هم می زند و چطور موجب می شود تا دیگران شخص دروغگو را دوست نداشته باشند. در قالب بازی و نمایش، بچه ها بهتر به ارزش راستگویی پی می برند.

۴- تأمین امنیت و آرامش:
کودک باید احساس امنیت و آرامش داشته باشد. به طور معمول کودکان به خاطر ترس از تنبیه شدن به دروغگویی پناه می برند. سیسمونی اشتباهاتی را که کودک مرتکب می شود با گذشت و مهربانی ببخشید. وقتی کودک در خانه احساس راحتی کند و مطمئن شود که هنوز بخشی از خانواده است و با وجود اشتباهاتش او را دوست دارند، هرگز دروغ نمی گوید.

۵- انتظارات منطقی:
دروغ های کودکان، اغلب ناشی از فشارها و انتظارات بی مورد والدین است. از یک کودک چهار، پنج ساله انتظار نداشته باشید مثل یک نوجوان دوازده سیزده ساله رفتار کند. او هنوز خیلی چیزها را نمی داند و در ضمن بسیار کنجکاو است. بی شک انتظارات سختگیرانه والدین کودک را به سمت دروغگویی سوق می دهد.

۶- اطمینان از سلامت روان:
اگر در کودک خود علائم بیماری اوتیسم را می بینید، حتما او را نزد درمانگر ببرید. در ضمن به یاد داشته باشید بچه های مبتلا به اوتیسم دروغ های احمقانه می گویند، سعی کنید با آن ها رفتار طبیعی داشته باشید چون آن ها نمی دانند چرا دروغ می گویند. سیسمونی اگر فرزندتان مشکلی ندارد و نمی توانید از پس دروغ های او بربیایید حتما از یک مشاور کودک کمک بگیرید.

۷- دقت در حرف زدن:
خودتان به عنوان پدر و مادر الگویی برای راستگویی باشید. تا آنجا که ممکن است در حضور بچه ها دروغی به زبان نیاورید. اگر قولی را به کودک می دهید حتما به آن عمل کنید. بچه ها اول از والدین خود صفات خوب و بد را می آموزند.

منبع: پرسش و پاسخ در مورد اختلالات رفتاری کودکان،

نویسندگان: ناهیده امیر ناصری، غزاله باقریان، مرجان بیات، آزاده رجب نژاد، لیلا کریمی فرشی، سعیده سادات هراتی،

انتشارات: جهان ادیب و سیناطب

 

پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد

منبع : https://babypro.ir/wiki

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۲/۱۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی