ویکی بیبی

مجله تخصصی بیبی پرو(فروشگاه آنلاین سیسمونی اسباب بازی)
  • ویکی بیبی

    مجله تخصصی بیبی پرو(فروشگاه آنلاین سیسمونی اسباب بازی)

مشخصات بلاگ

امروز تکنولوژی فرصتی را فراهم آورده است تا با استفاده از امکانات آن، ضمن صرفه جویی در وقت، زمان بیشتری را به با هم بودن اختصاص دهیم. داشتن وقت بیشتر برای گذراندن کنار عزیزانمان و به خصوص فرزندان دلبندمان، می تواند یکی از چند منفعت خرید اینترنتی باشد. فروشگاه اینترنتی بیبی پرو در راستای این ارزش بی نظیر، در جهت کاهش نگرانی های مادران و فراهم آوردن فضایی مناسب برای جست و جو و انتخاب کالاهای مورد نیاز آنان، ایجاد شد.

بیبی پرو؛ مهربان مثل مادر

بیبی پرو یک فروشگاه اینترنتی محصولات مادر و کودک است که با نگاهی مادرانه و با در نظر گرفتن نیازهای مادر باردار از اولین ماه های بارداری تا پس از زایمان و در زمان پرورش فرزندش، همراه و هم گام با او به برطرف کردن نیازهای مادر و فرزندش می پردازد. در این راستا بیبی پرو یک سبد محصولی گسترده برای مادران و کودکان دلبندشان در نظر گرفته است. این سبد شامل این موارد است: محصولات مراقبت های بهداشتی (تمامی وسایل مورد نیاز برای تعویض کودک، محصولات مربوط به شستشو در حمام، وسایل بهداشت پوست-مو، دهان-دندان و البسه)، انواع لباس کودک و نوزاد (لباس دخترانه، پسرانه و لباس نوزاد)، انواع لوازم غذاخوری، بازی و سرگرمی های متناسب با سنین مختلف نوزاد و کودک، محصولات و لوازم ایمنی و مراقبت، ملزومات خواب کودک، محصولات مرتبط با گردش و سفر (ساک حمل کودک، کالسکه و کریر، صندلی ماشین، آغوشی و ساک لوازم) و مایحتاج مادر.

سه شنبه, ۲۰ فروردين ۱۳۹۸، ۰۵:۱۷ ب.ظ

روش صحیح شیر دادن با بطری شیر خوری

روش صحیح شیر دادن با بطری شیر خوری

همان طوری که برای شیردهی، کودک و مادر هر دو باید در حالت راحتی، آرامش و بدون عجله باشند، در تغذیه با شیر غیر مادر نیز چنین شرایطی باید وجود داشته باشد. شیرخوار باید کاملاً گرسنه و بیدار باشد، پاهای او خشک و گرم باشد و به همان وضع و حالت که برای شیر مادر نگه داشته می شود باید کودک را نگه داشت (کودک باید نیمه خیز و حتی نشسته باشد)، زیرا کودک خوابیده نمی تواند شیر را ببلعد. سیسمونی ابتدا باید مطمئن شد که شیر گرم است و سوراخ پستانک باز است، سپس بطری شیر را باید طوری به دهان کودک بگذارید که همیشه سر پستانک پر از شیر باشد و کودک هوا نبلعد. هم چنین بین شیر خوردن باید بطری شیر را از دهان کودک دور کنید تا هوا وارد شیشه شود و شیر به آسانی از آن خارج گردد.

 

پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد

 

بهترین وضع شیر دادن به کودک، وضع نیمه نشسته است. باید سر و بدن کودک بالا و پستانک پر از شیر باشد تا کودک هوا نبلعد.

اگر کودک در هنگام شیرخوردن چرت می زند، ممکن است گاز در معده او جمع شده باشد، بنابراین او را برای چند دقیقه بنشانید تا هوای بلعیده شده را خارج کند.

اگر شیر داخل بطری شیر خوری تمام شده است و کودک آن را رها نمی کند، انگشت کوچک تمیز خود را بین لثه های او قرار دهید تا مکیدن را قطع کند.

تعداد دفعات تغذیه کودک با شیر خشک

دفعات تغذیه کودک در ۲۴ ساعت با افزایش سن کودک در خلال سال اول تولد به تدریج کم می شود. نوزاد سالم و طبیعی هر سه تا چهار ساعت یک نوبت شیر لازم دارد، ولی نوزاد نارس و ضعیف هر ۲ تا ۳ ساعت باید تغذیه شود. سیسمونی در ماه اول و دوم تولد، تغذیه شیرخوار باید در طول ۲۴ ساعت باشد. بعد از این سن، آخرین وعده تغذیه شیرخوار را می توان بین ساعت ۱۰ تا ۱۲ شب انجام داد و تا ساعت ۶ صبح روز بعد به کودک شیر ندارد. (جدول شماره ۱)

 

تعداد متوسط دفعات تغذیه شیرخوار در ۲۴ ساعت

مقدار شیر لازم برای هر نوبت تغذیه کودک

مقدار شیر لازم در هر نوبت برای سیر شدن و ارضای هر کودک با کودک دیگر در یک سن تفاوت دارد. هم چنین تمایل کودک به خوردن شیر در هر نوبت در خلال ۲۴ ساعت نیز یکسان نیست. سیسمونی بنابراین آشنایی مادران به میزان احتیاج کودک به شیر در سنین مختلف ضرورت دارد تا بتوانند مقدار لازم و کافی شیر در اختیار شیرخوار قرار دهند. بهتر است شیر را بیش از مقدار توصیه شده در بطری شیرخوری کودک تهیه کنید، تا در صورتی که شیرخوار تمایل داشته باشد در اختیار او باشد، ولی به ندرت ممکن است یک کودک در هر نوبت بیش از ۸-۷ درجه یا اونس (۲۱۰ تا ۲۴۰ میلی لیتر) شیر بخورد. سیسمونی جدول شماره ۲ مقدار متوسط احتیاج شیر در هر نوبت از تولد تا یک سالگی را نشان داده است.

باید متذکر شد از سن پنج تا شش ماهگی به بعد، گرچه شیر هنوز از نظر منبع کالری و پروتئین باارزش است، ولی مادر باید این نکته را در نظر داشته باشد که شیر بر غذاهای دیگر مزیت ندارد و مادر می تواند در شش ماه دوم تولد کودک قسمتی از شیر او را توأم با غلات و غذاهای دیگر که با شیر تهیه می گردد (فرنی، شیربرنج و ماست) تامین نماید.

انتخاب و نوع شیر برای تغذیه کودک

همان طور که قبلاً گردید، هر مادری باید سعی کند نوزاد و شیرخوار خود را با شیر خود تغذیه کند، ولی اگر به عللی قادر به انجام این کار نیست، می تواند کودک خود را با شیر خشک (قبل از یک سالگی) یا شیر پاستوریزه (بعد از یک سالگی) تغذیه نماید. سیسمونی اگر پزشک یک نوع شیر خشک بر حسب شرایط کودک شما انتخاب و توصیه کرده است، می توانید همیشه همان شیر را به کودک بدهید و احتیاج به عوض کردن نوع شیر نیست. عوض کردن شیر، برای پیدا کردن نوع شیری که متناسب و سازگار کودک باشد صحیح نیست، مگر در موارد بیماری ارثی که باید شیر مخصوص آن بیماری به کودک داده شود. مقدار شیر و غذاهای لازم برای کودکی که از شیر مادر محروم است در جدول شماره ۳ نشان داده شده است.

 

جدول شماره ۳: رژیم غذایی کودکی که از شیر مادر محروم است

سن

از موقع تولد تا ۶ ماهگی

۵ تا ۶ ماهگی

۶ تا ۷ ماهگی

۷ تا ۱۲ ماهگی

سال دوم تولد

مقدار شیر در ۲۴ ساعت

۶ تا ۷ نوبت شیر خشک (در مجموع ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلی لیتر شیر) بهتر است شیر خشک شبیه شیر مادر داده شود.

۵ تا ۶ نوبت شیر خشک (۷۵۰ تا ۹۰۰ میلی لیتر شیر)

۴ نوبت شیر خشک (۷۵۰ میلی لیتر شیر)

۳ تا ۴ نوبت شیر خشک (۷۰۰ میلی لیتر شیر) (از سن ۱۲ ماهگی شیر کمتر داده شود)

۲ نوبت شیر خشک یا پاستوریزه یا شیر استرلیزه و هموژنیزه (صبح و شب)

نوع غذای اضافی که می توان به کودک داد

هیچگونه مواد غذایی داده نشود.

۱ حریره بادام رقیق با توصیه پزشک (با یکی دو قاشق شروع کنید، سپس مقدار آن را به تدریج افزایش دهید).

۲ پوره میوه

۱ سوپ گوشت، سبزیجات و حبوبات

۲ تکه ای از میوه نرم شده، تکه ای از پنیر

۳ تکه ای نان خشکه، تست

۱ از غذاهای فوق می توانید دو نوبت به کودک بدهید.

۲ از غذای خانواده (تکه ای از گوشت که نازک بریده شده باشد)

۳ آب پرتقال یا آب میوه های دیگر

۴ زرده و سفیده تخم مرغ

۱ از غذاهای فوق می توانید ۳ نوبت به کودک بدهید.

۲ آب میوه های مختلف یک نوبت در روز

چرا؟

۱ ممکن است ایجاد حساسیت نماید.

۲ ممکن است املاح زیادتر از تحمل کودک وارد بدن او شود.

۳ آنزیم لوزالمعده کودک برای هضم مواد نشاسته ای کامل نیست.

در این سن، کودک آمادگی دارد که غذائی بخورد.

آنزیم لوزالمعده کودک می تواند نشاسته را هضم نماید. سیسمونی در این سن به طور دائم آب از دهان کودک بیرون می ریزد که طبیعی است.

کودک را تشویق کنید که خود غذا بخورد. کودک مایل است غذای سفت را به لثه های خود بمالد.

کودک را آموزش دهید که خود با قاشق غذا بخورد.

رشد کودک در سال دوم کاهش می یابد و احتیاجات کودک به مواد غذایی کمتر می شود، بنابراین احتیاج غذائی کودک ۱۸ ماهه کمتر از کودک ۹ ماهه می باشد.

 

پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد

منبع : https://babypro.ir/wiki

 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۱/۲۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی