فرنی سنجد و سبوس گندم (پایان ۶ ماهگی)
مواد لازم:
شیر مادر یا شیر گاو ۶ قاشق
سنجد ۳ عدد
آرد برنج ۱ قاشق چایخوری
آرد سبوس گندم ۲ قاشق چایخوری
بادام ۵عدد
طرز تهیه:
ابتدا مغز بادام ها را با ریختن آب جوش پوست بگیرید و رنده کنید. سنجدها را هم پوست کنده و گوشت آن ها را رنده کنید. شیر را روی حرارت ملایم بجوشانید و آرام آرام آرد سبوس گندم و آرد برنج را اضافه کنید. بعد نوبت مغز بادام و سنجد است. آنقدر هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود. اجازه بدهید خنک شود تا کوچولو بتواند به راحتی میل کند.
نکته: سنجد دارای مواد مغذی فراوان مخصوصا برای رشد مغز کودک است و جایگزین فوق العاده ای برای شکر و سایر شیرین کننده های طبیعی است. ولی افراط در استفاده از آن باعث کاهش حرکت دودی روده ها و یبوست می شود، پس میانه روی را از یاد نبرید!